logo GinGym

Voeding

voedingOmdat gezonde voeding de basis is van een goede gezondheid, zal ik jou naast het trainingsprogramma helpen met het optimaliseren van jouw voedingspatroon. Als jouw voedingspatroon niet optimaal is kun je immers nooit het maximale resultaat uit jouw trainingen halen.

PLAN OP MAAT

Elk mens reageert anders op voeding. Wat voor de één werkt kan voor de ander juist averechts werken. Daarom bestaat er geen universeel gezonde voeding.

Ik werk niet met een one-size-fits-all dieet, mijn voedingsprogramma’s zijn altijd op maat gemaakt. Ik zal je leren luisteren naar je lichaam waardoor je gaat ontdekken op welke (samenstelling van) voedingstoffen jouw lichaam het beste reageert zodat jij optimaal kunt functioneren en presteren.

LOGBOEK

Vanaf het eerste contactmoment zal jou gevraagd worden gedurende 7 dagen een voedingslogboek bij te houden. Aan de hand daarvan zal ik jouw voedingsprogramma opstellen met daarin precies uiteengezet hoeveel Kcal je per dag mag eten en welke verhouding KH, eiwitten en vetten optimaal is voor jouw doelstelling.

Stappenplan

  1. D.m.v. een voedingsapp, ga jij 7 achtereenvolgende dagen je voeding bijhouden. Je vult eenvoudig in wat je elke dag eet en drinkt. Je verandert in deze fase nog niks aan je voeding, dit is puur voor mij om een helder beeld te krijgen van je huidige voedingspatroon.
  2. Ik neem je voedingslogboek door en aan de hand daarvan stel ik een document samen met persoonlijke tips en tricks om jouw huidige voedingspatroon te optimaliseren. In het document staan tevens makkelijke recepten zodat je meteen aan de slag kunt.
  3. Aan de hand van jouw doel, bereken ik jouw optimale dagelijkse Kcal inname en samenstelling van macro’s (koolhydraten, eiwitten en vetten). Uiteraard houd ik rekening met eventuele voedingsallergieën of voorkeuren.
  4. Tevens krijg je advies welke supplementen je kunnen ondersteunen in dit proces.

Op deze pagina deel ik ook gezonde recepten en blogs over voeding.

Recepten en Voedingstips

Eten voor het trainen

De schildklier: het onmisbare orgaan